Het gevecht tussen Floyd Mayweather en Conor McGregor is één van de grootste bokswedstrijden van de laatste jaren. Veel mensen kijken er al maanden naar uit en ook bij diverse online bookmakers zijn er bijzonder veel opties om op deze wedstrijd te gaan wedden. In de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 augustus is het eindelijk zover en gaan de heren los. Als je het duel live wilt bekijken dan kan dit via pay-per-view bij verschillende aanbieders. In dit artikel lees je meer over de opties om een live stream te bekijken. Verder blikken we vooruit op de kansen van beide kemphanen en bespreken we de beste opties om te gaan wedden op het gevecht.

De geschiedenis van Mayweather

De 40-jarige Floyd ‘Money’ Mayweather staat bekend als de beste bokser van zijn generatie. In zijn professionele loopbaan verloor hij geen van zijn 49 duels. Zelf als amateur wist hij bovendien al een bronzen Olympische medaille te winnen. De meervoudige titelhouder in diverse gewichtsklassen en bij diverse boksbonden is echter al een tijdje geleden gestopt en bokste twee jaar terug zijn laatste profduel tegen Andre Berto. Speciaal voor het gevecht tegen McGregor komt hij al voor de tweede keer terug van zijn ‘pensioen’. Hoe fit hij echter nog is op zijn, relatief, oudere leeftijd is de grote vraag.

Mayweather is echter niet zomaar een bokser. Nog altijd zal zijn defensie ijzersterk zijn en hij heeft bovendien de hoogste plus-minus ratio in de hele boksgeschiedenis. Deze ratio geeft aan hoeveel slagen raak zijn en hoeveel er worden gemist. De dodelijke precisie van Mayweather gaf gedurende zijn lange carrière vaak de doorslag bij duels waarbij de twee boksers elkaar weinig ontliepen. Niet voor niks wist hij in totaal al rond de 1 miljard dollar bij elkaar te boksen. Hij zal er bovendien op gebrand zijn om zijn carrière definitief af te sluiten met 50 overwinningen.

De geschiedenis van McGregor

Voor McGregor is het gevecht tegen Mayweather zijn eerste in het professionele boksen. De 29-jarige Ier is normaliter een MMA-vechter en kan daardoor terugvallen op elementen uit diverse vechtsporten. Hoe hij het onder de strengere regels van het boksen gaat doen is dan ook zeer de vraag. Toch zijn er veel deskundigen die vertrouwen hebben in McGregor. Hij is uiteraard een stuk jonger en heeft ook de laatste jaren veel indruk gemaakt in wedstrijden van de UFC. Zijn agressieve stijl is vrijwel het tegenovergestelde van de vaak defensieve Mayweather en dit kan in zijn voordeel uitpakken. In MMA-wedstrijden heeft McGregor vaak maar enkele minuten nodig om te winnen.

Hij won in zijn carrière bovendien 21 van de 24 duels, waarbij als kanttekening kan worden geplaatst dat twee van de drie nederlagen in het begin van zijn tijd als MMA’er waren. Bovendien heeft McGregor al sinds zijn twaalfde boks lessen. Hoewel hij dus uiteindelijk voor MMA koos is de basis in ieder geval aanwezig. Dit gecombineerd met zijn extreme stootkracht en zijn agressie en passie kan er voor zorgen dat het een heel close duel gaat worden die lang spannend zal blijven.

Live streamen van het gevecht bij Fox

Natuurlijk wil jij als boksliefhebber geen moment missen van het duel tussen Mayweather en McGregor. Zeker als je live wilt gaan wedden op boksen is het onmisbaar om er een live stream bij te hebben. In Nederland kun je via pay-per-view verkoop het duel streamen bij Fox Sports. De kosten zijn slechts €7,95. Dit is in tegenstelling tot de kosten in Amerika (100 dollar) een schijntje om het prachtige duel en alle wedstrijden die op de underbill staan live te bekijken. Je kunt er hier (link: https://bestellen.foxsports.nl/maymac ) meer informatie over vinden of direct het gevecht aanschaffen zodat je er in de nacht van zaterdag op zondag eenvoudig naar kunt kijken.  Handig is bovendien dat je de live stream op diverse apparaten kunt bekijken. Zowel op je tv, laptop, pc als ook op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets is streamen mogelijk.

ViaVPN bij buitenlandse aanbieders streamen

Een andere manier om een live stream van Mayweather vs. McGregor te bekijken is door een VPN in te schakelen. Door een goede VPN (Virtual Private Network in te schakelen kun je ook bij niet-Nederlandse aanbieders toegang tot een live stream aanschaffen. Onder andere bij Sky Sports in Engeland, DAZN in Amerika en diverse aanbieders in Duitsland, Oostenrijk en België kun je op deze manier tegen een vergoeding de wedstrijd op de voet volgen. Kies eenvoudig de aanbieder waar jij het liefst naar kijkt en bekijk de live stream op je tv, computer of mobiel apparaat. Het is wel handig om dit vast te regelen lang voordat het gevecht begint. Dit voorkomt dat je er zaterdagnacht nog mee bezig moet.

Wedden op Mayweather tegen McGregor

Bij veel online bookmakers kun je nu al volop inzetten op het gevecht tussen Mayweather en McGregor. Het valt op dat vrijwel overal de quoteringen voor een overwinning van McGregor met 1:4,00 een stuk hoger liggen dan die van Mayweather met 1:1,28. Je kunt dus als je inzet op de Ier mogelijk een hoog bedrag winnen! Naast het voorspellen van een winnaar zijn er veel andere opties waaruit je kunt kiezen. Dit zijn onder andere de volgende:

  • Inzetten in welke ronde iemand wint
  • Diverse over/under weddenschappen
  • Wint één van beide via KO/TKO of op punten?
  • Komt er een rematch?
  • Breekt iemand zijn arm of gaat één van beide de ander bijten?
  • Valt de stroom uit in de Arena?
  • Met wie komen ze de Arena binnen?

Zoals je kunt lezen zijn er bijzonder veel opties om te gaan wedden op boksen bij dit duel. Je kunt al deze weddenschappen afsluiten tot vlak voor het duel. Het is daarnaast handig om diverse weddenschappen te combineren. Op die manier kun je de quotering snel hoog krijgen en al met een lage inzet een leuk bedrag winnen!

Live wedden op Mayweather tegen McGregor

Naast het vooraf wedden op boksen kun je er ook voor kiezen om live in te zetten. Zeker als je een live stream voor je hebt is dit een erg leuke en spannende manier om te wedden op boksen. Er komen gedurende de wedstrijd veel weddenschappen online die zeer gunstig kunnen zijn. Omdat de quoteringen ook aangepast worden kan op het juiste moment inzetten je veel geld opleveren. Een ander voordeel van live wedden is dat je eerst even in kunt schatten wat de krachtsverhoudingen zijn. Beide mannen hebben nog nooit eerder tegen elkaar gebokst en zeker als je verstand van het spelletje hebt kun je snel zien wie in het voordeel is.

Je kunt overigens niet alleen op het duel tussen Mayweather en McGregor inzetten. Ook de zogenaamde ‘underbill’ met gevechten die vooraf worden gehouden zijn beschikbaar om op in te zetten. In enkele van deze gevechten gaat het om wereldtitels en daarom zijn ook deze zeker de moeite waard om eens te bekijken! Om een vliegende start te maken bij het wedden op boksen is het bovendien aan te raden om snel een account aan te maken en zo al voor de wedstrijd te profiteren van de gunstige welkomstbonus. Deze kan wel oplopen tot 100 euro of meer!